Klik sini

SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL


DUE DATE : 10 FEBRUARI 2016 // abaikan yang dekat gambar tu. ><



Syarat - syarat

Follow blog ini. kalau dah follow sila abaikan syarat ini. 
[Done]

Copy gambar ini di blog dan linkkan ke blog ini semula. 
[Done]

LIKE page Aina Akmal di sidebar
[Done]

Follow Instagram Aina Akmal 
[Done]

Tag sorang / dua rakan anda . Pastikan mereka tahu.
[Saya newbie, jadi belum ada followers. Jadi saya tag kepada sesiapa yang masuk blog saya ^^]

Jawab soalan di bawah.  Kalau tak nak jawab tak apalah.. tapi kalau boleh jawablah.. supaya seronok nak blogwalking nanti. 

Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas?

Memori paling bahagia pada tahun lepas bila dapat graduate STPM dengan result yang flying color.  Seronok tengok muka parents, cikgu dan kawan-kawan sendiri happy. Time dapat result tu memang tak sangka dapat result macam tu. Syukur Alhamdulillah, berkat parents dan cikgu. Cikgu form 6 memang the best sebab sangat memahami. Gonna miss them.
Paling best dapat lepak dengan  coursemate universiti di pantai lepas habis kelas. Risau juga sebab hujan, tapi nasib baik bila kami sampai sana hujan dah berhenti. Gara-gara stress assignment yang sangat berlambak dan tak pandai berkurang semua sepakat pergi pantai untuk release tension. Tengok matahari terbenam, cewah.
Rasanya itu sahaja. Thank you sebab sudi membaca! (^^)
[Done]

pastekan url/link blog anda di comment box
[Done]


3 comments:

  1. Happy blogwalking.. Cikla singgah dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    Done follow..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html


    cantiknyaa sceneryy. hehe.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete